top of page

Over John

IMG_5470.JPG

Ik ben gediplomeerd Rebalancer en gecertificeerd in ademcoaching en meditatieve aanraking via Arun Conscious Touch en Heart of Presence training van Nishant Matthews.

Naast rebalancer in mijn eigen praktijk werk ik sinds 2018 als trainer binnen het Verdiepingsjaar van het Rebalancing Centrum.

Voordat ik thuiskwam in de wereld van Rebalancing, maakte ik vele innerlijke ontdekkingsreizen met behulp van ondermeer psychosynthese, sjamanisme, mannenwerk, haptotherapie, yoga en meditatie.

Hierin onderzocht en ondervond ik aan den lijve het rijke gevoelsleven van mijn eigen verdriet, vreugde, pijn, kracht, angsten, stilte, woede en vrijheid. 

Ik blijf mezelf continu verder ontdekken en ontwikkelen door sessies te nemen en het volgen van aanvullende trainingen en masterclasses.

De levende natuur is een belangrijke spiegel, gids en bron van kracht, levenslust en verbinding voor mij. Daarnaast is de Indiase mysticus Osho een belangrijke inspirator. Hij brengt diepe inzichten, vrijheid en speelsheid op mijn pad van overgave aan liefde en waarachtigheid.

Wat heeft Rebalancing hem gebracht?

bottom of page