Wie is John Malik?

IMG_8664.JPG

Ik ben gediplomeerd Rebalancer en gecertificeerd in ademcoaching en meditatieve aanraking via Arun Conscious Touch en Heart of Presence training van Nishant Matthews.

Naast rebalancer in mijn praktijk in Groesbeek werk ik als docent binnen de Rebalancing School voor Lichaamswerk en Bewustzijn en verzorg ik verdiepende modules binnen Horizon Opleidingen.

 

Voordat ik thuiskwam in de wereld van Rebalancing, maakte ik vele innerlijke ontdekkingsreizen met behulp van ondermeer psychosynthese, sjamanisme, mannenwerk, haptotherapie, yoga en meditatie.

Hierin onderzocht en ondervond ik aan den lijve het rijke gevoelsleven van mijn eigen verdriet, vreugde, pijn, kracht, angsten, stilte, woede en vrijheid. 

De natuur is een belangrijke spiegel en bron van kracht, levenslust en verbinding voor mij. De Indiase mysticus Osho is een van mijn belangrijkste inspirators. Hij brengt diepe inzichten, vrijheid en speelsheid op mijn pad van overgave aan liefde en waarachtigheid.

Tijdens een inwijding in de energie en het liefdesveld van Osho kreeg ik in 2017 de hierbij horende spirituele naam Malik (Anand Malik). Ik gebruik sindsdien deze naam naast mijn geboortenaam John. 

 

Wat heeft Rebalancing hem gebracht?