top of page

Wie is John?

IMG_5470.JPG

Ik ben gediplomeerd Rebalancer en gecertificeerd in ademcoaching en meditatieve aanraking via Arun Conscious Touch en Heart of Presence training van Nishant Matthews.

Naast rebalancer in mijn eigen praktijk werk ik sinds 2018 als trainer binnen het Verdiepingsjaar van het Rebalancing Centrum.

Voordat ik thuiskwam in de wereld van Rebalancing, maakte ik vele innerlijke ontdekkingsreizen met behulp van ondermeer psychosynthese, sjamanisme, mannenwerk, haptotherapie, yoga en meditatie.

Hierin onderzocht en ondervond ik aan den lijve het rijke gevoelsleven van mijn eigen verdriet, vreugde, pijn, kracht, angsten, stilte, woede en vrijheid. 

De natuur is een belangrijke spiegel en bron van kracht, levenslust en verbinding voor mij. De Indiase mysticus Osho is een van mijn belangrijkste inspirators. Hij brengt diepe inzichten, vrijheid en speelsheid op mijn pad van overgave aan liefde en waarachtigheid.

Tijdens een inwijding in de energie en het liefdesveld van Osho kreeg ik in 2017 de hierbij horende spirituele naam Malik (Anand Malik). Ik gebruik sindsdien deze naam soms naast mijn geboortenaam John. 

Wat heeft Rebalancing hem gebracht?

bottom of page