top of page

Een sessie

5578D89E-21C7-4977-88B3-140CF9181C21.jpg

Elke sessie van anderhalf uur is een etappe op een innerlijke ontdekkingsreis. Ik begeleid je naar contact maken met wat nu voelbaar is je lijf. Je gaat daarmee als het ware in gesprek met je lichaam. Een gesprek vanuit een thema, fysieke sensatie of emotie. 

 

Wat jij vanuit de wijsheid van je lichaam te horen, zien, voelen of te weten krijgt, is jouw waarheid op dat moment. Je leert contact te maken met bijvoorbeeld een pijnlijke imprint, die soms jaren in je lichaam heeft liggen wachten. Of met de kracht van jouw grootsheid en de vitaliteit van je verlangens. Jij kunt jezelf helen en steeds meer innerlijke ruimte en rust gaan ervaren. Ik help je daarbij.

Je lijf kan je onder meer woorden, kleuren, beelden, klanken en beweging aanreiken. Soms tot verrassing van jezelf. Dit bewustzijn verkrijgen kun je vaak niet alleen. Hoeveel boeken je ook leest en hoeveel podcasts je ook luistert over zelfontwikkeling. 

Tijdens de sessie ben ik volledig aanwezig in het hier en nu, zonder oordeel over wat er tijdens de sessie gebeurt. Hierdoor ontstaat de ruimte om dat wat in het licht gezet wil worden met open nieuwsgierigheid te bekijken.

Jouw innerlijke reizen begeleid ik ondermeer via zelfonderzoek en meditatieve aanraking op de massagetafel. In de aanraking werk ik met technieken uit diverse disciplines, zoals Craniosacrale Therapie, Tragering, Rolfing en Feldenkrais. Daarnaast werken we in sessies met systemisch werk, voice dialogue, ademcoaching, sjamanisme, innerlijk kindwerk en stemexpressie. 

Voor het lichaamswerk lig je normaal gesproken in je onderbroek op tafel. Huidcontact geeft de diepste contactmogelijkheid met je binnenwereld. Mocht je dit lastig vinden, geef het dan aan. Na afloop evalueren we de sessie. We bespreken samen hoe je de nieuw opgedane inzichten kunt omzetten in blijvend positieve veranderingen. Ik ondersteun je hierbij graag.

Leren luisteren naar de wijsheid van je lichaam en blijvend gewaarworden van veranderingen in jezelf kost tijd. Om diepgang en continuïteit te ervaren is het zinvol om minimaal drie tot vijf keer te komen. De vijfde sessie bespreken we de veranderingen en wat verder aandacht vraagt.   

Eerlijkheid, respect, vertrouwen en veiligheid zijn belangrijke waarden van waaruit ik werk. Ze vormen de bedding waarin jij helemaal jezelf kunt zijn en mag ontvouwen.

Meer over John?

Een afspraak maken?

bottom of page