top of page

Een sessie

IMG_8628.jpg

Tijdens de eerste sessie nemen we even tijd om je achtergrond, gezondheid en de reden waarom je met Rebalancing-sessies wilt beginnen, te bespreken. Deze sessie duurt daarom twee uur. Iedere volgende sessie duurt anderhalf uur en begint met een inleidend gesprek over wat op dat moment je aandacht vraagt. Dit vormt het uitgangspunt voor het vervolg van de sessie.

Dat zal meestal lichaamswerk op de massagetafel zijn. Hierbij werk ik met stille aandachtige aanraking en technieken uit diverse diciplines, zoals Craniosacrale Therapie, Tragering, Rolfing en Feldenkrais. 

Coachend zelfonderzoek, systemisch werk, voice dialogue, ademcoaching en actieve meditaties gebruik ik eveneens. En als het klopt, staan we soms te dansen. 

Voor het lichaamswerk lig je normaal gesproken in je onderbroek op tafel. Huidcontact geeft de diepste contactmogelijkheid met je binnenwereld. Mocht je dit lastig vinden, geef het dan aan. Ik geef ook sessies waarbij je kleding kunt aanhouden, zoals ademcoaching volgens de Ervare Adem methode. Hierbij begeleid ik je via je adem naar een diepe ontspanning en ervaring van je lichaam. Arun Concious Touch is daarnaast een prachtige vorm van stille aanraking die ook werkt als je gekleed bent. 

Na afloop evalueren we de sessie. We bespreken samen hoe je de nieuw opgedane inzichten kunt omzetten in blijvend positieve veranderingen. Ik ondersteun je hierbij graag.

Het blijvend gewaarworden van veranderingen in jezelf kost tijd. Om diepgang en continuïteit te ervaren is het zinvol om minimaal vijf keer te komen. De vijfde sessie bespreken we de veranderingen en wat verder aandacht vraagt.   

 

Eerlijkheid, respect, vertrouwen en veiligheid zijn belangrijke waarden van waaruit ik werk. Ze vormen de bedding waarin jij helemaal jezelf kunt zijn en mag ontvouwen.

Meer over John?

Een afspraak maken?

bottom of page