top of page

Wat heeft Rebalancing hem gebracht?

lieveheerstbeestje_edited.jpg

Rebalancing heeft mij bewuster gemaakt van wat er in mij leeft en wat ik nodig heb in het hier en nu. Dat geeft me een basisgevoel van rust, ruimte en liefde voor mezelf. In het proces van dieper voelen, groeit mijn verwondering over de wijsheid van mijn lichaam. Ik ervaar vaker de magie van het leven in al zijn facetten en gedaanten. En ik kan meer dan ooit lachen om mezelf.

Het beeld van een lieveheersbeestje sprak mij aan bij mijn verlangen naar ruimte. Een lieveheersbeestje moet, om zijn levensruimte te vergroten, eerst zijn veilige 'schildjes' openen. Een kwetsbaar moment, maar vervolgens kan hij zijn vleugels helemaal uitslaan.

In mijn eigen proces van mezelf echt ontmoeten, via mijn lichaam, ervaar ik steeds meer innerlijke ruimte en vrijheid en voel ik mijn waarachtigheid. Helemaal in mijn lijf voelen wat voor mij klopt in het moment is inmiddels een krachtige innerlijke gids op mijn levenspad.

De effecten van Rebalancing gaan voor mij verder dan mijn eigen persoon. Hoe meer ik mezelf leer kennen en vanuit authenticiteit mijn leven vormgeef, hoe meer ik kan betekenen voor mijn omgeving. En hoe beter ik kan omgaan met de continu veranderende wereld om mij heen. 

Wat ervaren cliënten?

bottom of page